Tåget..

Publicerat av Lotta Bohlin den

Jag brukar beskriva arbetet med förmågorna som ett tåg. Ett tåg lastat med förmågor som börjar rulla redan vid födseln. I skolan passerar tåget ett landskap fyllt av olika ämnen, kamrater och lärare. Här stannar vi tåget då och då och plockar ut olika förmågor som vi talar om och arbetar med. Samtidigt som vi får möjlighet att lasta vagnarna med kunskap! När skoltiden är slut rullar tåget vidare ut i ett annat landskap fyllt av olika arbetsuppgifter, familj och vänner – och nya lärdomar.

20131018-160129.jpg


2 kommentarer

Avatar

Christina · 29 oktober, 2013 kl. 15:01

Lotta Bohlin!

Underbar föreläsning! Tack för rika tips och tack för att du levandegjorde det jag har haft så svårt att få grepp om! Nu ska jag och mina kollegor starta vårt rika arbete och försöka att få eleverna och förmågorna med på tåget!
Heja oss!!

    Lotta Bohlin

    Lotta Bohlin · 29 oktober, 2013 kl. 19:32

    Tack och Lycka till! Nyfiken på landskapet i Sundsvall och elevernas röster 🙂

Kommentarer är stängda.