#SETT2016

Publicerat av Lotta Bohlin den

Tisdag 26 april 2016 på SETT-mässan i Kista

Lotta Bohlin arbetar som lärare i svenska och engelska i åk 4-6 på Årstaskolan i Stockholm.

Lotta har under de senaste åren arbetat fram olika rika uppgifter, ex #talasomted, #LondonTourGuide och #livsviktigpoesi. Uppgifter som får ta tid, som har riktiga mottagare, ställer nya frågor, skapar nya roller och övar många förmågor. Skolarbete som är #viktigtpåriktigt

#LondonTourGuide är en rik uppgift där eleverna under flera veckors tid läser på om olika sevärdheter och andra viktiga saker i London. Sedan skriver de egna texter, övar på muntlig presentation, på rollen som tour guide, arrangerar platser på skolan för alla sevärdheter och genomför en presentation, en #LondonTourGuide, tillsammans med en grupp kamrater. Självklart spelas guideturerna in och delas.

Arbetet berör samtliga kunskapskrav i engelska och innehåller en stor variation av skapande, digitala verktyg och interaktion. Inte minst tillsammans med Lottas alias ”Lucy” som visar vägen.

Välkomna!image

image

image

Utvärdering i veckobrevet. /Maja, Signe och Kevin.

Kategorier: Thebig6